Help mee …

… om het plastic afval probleem op te lossen.

Enkele keren in je leven verschijnt er een mooie kans, die alles kan veranderen. De vraag is, wat ga jij doen met die kans? Laat je deze los, of grijp je die kans met beide handen aan door in actie te komen.

Dit is zo’n kans

Ecovo is een doelgericht sociaal platform, dat alles in staat stelt een rol te spelen in de wereldwijde strijd tegen plastic afval, terwijl je kunt genieten van meerdere functies, voordelen en beloningen.

Kies de manier die het best bij jou past!

Op welke manier je ook deelneemt, jij helpt mee in de strijd om onze planeet op te ruimen.

Follower: 

Steun ons mooie project door er over te vertellen.

Supporter:

Steun ons project door een pakket aan te schaffen en neutraliseer daarmee jouw Plastic Footprint!

Er is al een Plastic Neutral pakket voor € 10,-

Door dit pakket te kopen, draag je bij aan het verkleinen van je plastic voetafdruk door 50 kg plastic afval uit het milieu te recyclen, wat gelijk is aan de hoeveelheid plastic afval dat door één persoon, gedurende 1 jaar is gegenereerd. Koop dit pakket vandaag nog in de shop van het Ecovo platform en steun hiermee onze wereldwijde projecten!

Influencer:

Gebruik je invloed en schaf een business licentie aan. Door dit project te delen en te promoten deel je mee in de winsten, door commissies en bonussen.

Zakelijk:

Elk bedrijf over de hele wereld heeft de plicht om hun voetafdruk van plastic afval te verwijderen, en zich te houden aan de vereisten van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Elke man, vrouw en kind in de westerse wereld is verantwoordelijk voor de creatie van 50 kg plastic afval per jaar, terwijl bedrijven een variabele hoeveelheid creëren, mogelijk honderdduizenden kilogram per dag.

Stuur een e-mail voor meer informatie over hoe u als bedrijf Plastic Neutraal kunt worden.

WORD OOK 100% PLASTIC NEUTRAAL

KLIK HIER OM JE GRATIS AAN TE MELDEN OP AMPLIVO