Plastic Neutraal Pakket Individu 100 Jaar

PLASTIC NEUTRAAL PAKKET INDIVIDU – 100 JAAR PLASTIC FOOTPRINT VERWIJDERING VAN 5000 KG AFVAL PLASTIC – PAKKETPRIJS: € 999,-

Een gemiddeld persoon verbruikt jaarlijks ongeveer 50 kilo plastic afval / ca. 4.000 tot 5.000 kilo tijdens een mensenleven. Slechts ongeveer 10% procent van jouw plastic afval wordt gerecycled. Het meeste wordt op stortplaatsen gestort, wordt verbrand of belandt in de oceanen, met alle gevolgen van dien.

Door een milieuvriendelijke methode van chemische recycling te gebruiken, zal Corsair het plastic afval voor jou omzetten in Geavanceerde, Zwavelarme Bio Olie, door plastic afval uit het milieu te verwijderen.

Door dit pakket aan te schaffen, draag je bij aan het verkleinen van jouw plastic voetafdruk door 5000 kg plastic afval uit het milieu te recyclen, wat gelijk is aan de hoeveelheid plastic afval van één persoon die gedurende 100 jaar is gegenereerd.

Travel Plus-lidmaatschap (EEN VERBLIJF PER JAAR LIDMAATSCHAP)

Een aantrekkelijke selectie van hotels, vakantieoorden en stadslocaties in het Verenigd Koninkrijk en Europa wachten op u.

Bij aanschaf van dit arrangement ontvang je een speciale kortingsbon waarmee je 1 week gratis op de locaties verblijft. Je hoeft alleen voor de maaltijden in hun restaurants te betalen.

Mediapakketen

Je krijgt ook volledige toegang tot een mediapakket van 34 artikelen die je op je netwerk kunt publiceren om het bewustzijn over vervuiling door plastic afval en de oplossingen van Corsair Group te vergroten.

Voorbeeld artikelen:

1. Waarom plastic afval in olie veranderen, misschien wel het antwoord op vervuiling is
2. Waar stuurt het VK zijn plastic afval naar het buitenland?
3. Is zorg voor het milieu goed voor de geestelijke gezondheid?
4. … en nog veel meer.

Ecovo Media (1 jaar)
De Ecovo Media-oplossing zal je helpen bij het volgen, ondersteunen en promoten van je passie om milieuprojecten over de hele wereld te ondersteunen.

Je kunt je eigen landingspagina maken en je eigen gestileerde, gepersonaliseerde campagnes produceren op basis van een professioneel geschreven tekst.

De tool voor het maken van campagnes begeleid je bij elke stap.

Bestel je pakket hier, door je aan te melden op het Ecovo platform.