CSR Token

CSR Token is een crypto munt.

CSR staat voor Corsair en voor de term: CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

CSR is gericht op wereldwijde oplossingen en diensten die wereldwijde veranderingen teweegbrengen om de toekomst van ons milieu te waarborgen.

Nooit eerder is er zoveel schade aangericht door de mensheid als in de afgelopen 50 jaar. De oprichters die achter het concept en de visie van de CSR Token zitten, brengen veranderingen in de echte wereld aan, om onze planeet te verbeteren.

De adopters van CSR voorzien een ontwikkelingskader in projecten dat grenzen tussen disciplines overbrugt, om echte verandering voor een duurzame planeet te bewerkstelligen.

Beveiliging is de sleutel


CSR is een ERC20-compatibel tokencontract dat wordt geïmplementeerd op het Ethereum mainNet. Een betere selectie en stamboom konden we ons niet wensen.

Gedocumenteerde transparantie


Het gebruik van de Ethereum Public Blockchain was de sleutel voor de oprichters. Dit is een onberispelijk platform met openbare en gratis diensten van onder meer Etherscan.io en anderen. De oprichters hebben geen zeggenschap over de Blockchain waarop de CSR Token opereert.

Het concept en de visie is eenvoudig en effectief.

CSR-principes

Toenemende vraag naar zwavelarme brandstof
Wereldwijde regeringen maken nu vorderingen met wetgevende maatregelen die industrieën dwingen om meer zwavelarme brandstof te gebruiken.

Kant-en-klare kopers gegenereerd door wetgeving
Gemeentelijke autoriteiten, lokale en regionale olieraffinaderijen, internationale oliehandelaren, joint ventures met EU-plastic fabrikanten, logistieke-, maritieme- en transportbedrijven.

Problemen met plastic afval
Er wordt geschat dat in de 60-70 jaar sinds de start van de plasticproductie 8,3 miljard ton nieuw plastic is geproduceerd en dat bijna al het ooit gemaakte plastic nog steeds in een of andere vorm bestaat.

CSR aanpak

Individuele betrokkenheid is een kernbegrip van CSR. We kunnen als bevolking niet langer vertrouwen op de regeringen en multinationals om de toekomst te beschermen.

Een toekomst die ons, onze kinderen en onze kinderenkinderen zal beïnvloeden. De tijd voor een wereldwijde verandering is aangebroken. En met CSR is de kracht van de MENIGTE (breng miljoenen individuen ertoe zich te concentreren op een specifieke en belangrijke verandering in onze omgeving ) NU aangebroken.

Iedereen die leeft (bijna zonder uitzondering) heeft bijgedragen aan de problemen waarmee onze planeet wordt geconfronteerd. NU is het tijd voor iedereen (zonder enige uitzondering) om bij te dragen aan de vereiste veranderingen om ervoor te zorgen dat er een planeet is waarop onze kinderen kunnen leven en gedijen in zowel de nabije als de verre toekomst.

CSR-tokenisatie

Het tokenisatieproces en de distributieformule zijn en zullen in de loop van de tijd blijven veranderen. Bij de ingebruikname van nieuwe projecten zal Corsair Group de distributieformule aanpassen.
Conversieformule token wordt wekelijks aangepast.

Download hier de CSR Whitepaper voor meer informatie: